6 Şubat 2013 Çarşamba

Özel tasarım nikah şekeri

Bu blog üzerinden sizlere internet üzerinden gördüğümüz en farklı ve en orjinal nikah şekerleri tanıtımlarını yapacağız.

Aşağıda resmi bulunan bu nikah şekeri modelinin ne kadar orjinal bir model olduğunu anlamak gerçekten çok kolay. Maalesef Türkiye'de bu tarz özel tasarım nikah şekerleri kolaylıkla bulunamadığından mutlaka özel tasarım yapan firmalara ve tasarımcılara yönelmek gerekiyor. Bu tasarımcılar kişiye özel çalıştıklarından sizin isteklerinizi göz önüne alarak hayallerinizdeki yepyeni bir modeli yaratabilirler.

Örneğin aşağıdaki nikah şekeri bildiğimiz ve düğünlerde sıklıkla gördüğümüz modellerin dışında bir model. Gördüğünüz bu gelin&damat kutularının içerisine badem şekeri veya lokum yerine kahve koyuyorlar. Evet, bildiğimiz kahve. İsterseniz çekilmiş isterseniz de çekirdek halinde. Sizin bunlardan birisini seçip ilgili firmaya bunu söylemeniz yeterli. Aynı zamanda kutunun üzerindeki yazı da isteğinize göre değişebiliyor. İsim tarih kartları gerçekten çok şık. Bildiğimiz sıradan kartlar yerine üzerinde uğraşılmış ve farklı bir tasarım yapılmış. Damat şeklindeki kutunun isim kartına kırmızı bir papyon dikkat çekiyor. Gelin şeklindeki kutuda ise bir gelin çiçeği kullanılmış. Özel tasarım nikah şekeri arıyorsanız bu tasarımı da aklınıza not etmenizde fayda var. Bu arada, eğer arzu ederseniz isim & tarih kartını iptal ederek, kutunun altındaki yazı bölümüne isimlerinizi yazdırabilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum. Kartlar gerçekten bu modelin havasını değiştiriyor. Hatta sadece size özel olan bir cümlenin veya çok beğendiğiniz bir şiir mısrasının yazılmasını talep ederek bu nikah şekerini daha "size özel" bir hale getirebilirsiniz. Şu an kutu üzerinde yazan yazı şu şekilde; Hayatımızın en özel gününde bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz" Dediğim gibi bu yazıyı istediğiniz gibi kişiye özel bir hale getirebilirsiniz.

Konuklarınızın düğününüzden sonra da kullanacakları bir nikah şekeri bence en ideal nikah şekeri seçimidir. Bu mini kahve poşetleri seyahatlerde çok fazla yer kaplamayacağından şekerlik olarak da kullanılabilir. Çocuklarınızın şekerlerini hatta eğer sadece bir markanın kahvesini içebiliyorsanız (örneğin benim annem sadece Kurukahvecinin kahvesini içebiliyor) o kahveyi yolculuğunuzda yanınıza alabilirsiniz bu nikah şekerinin yardımı ile.

Düğününüz gibi özel bir günde yaptığınız tüm seçimler sizi yansıtmalı. Bu nikah şekerlerinde de geçerli. Seçeceğiniz farklı nikah şekerleri sizin düğününüze ne kadar özendiğinizin de bir göstergesi olacak bunu sakın unutmayın.

Sizlere tüm düğün hazırlıklarınızda kolaylıklar diliyorum. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder